Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Φαν ντερ Φάαρτ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Φαν ντερ Φάαρτ!

bet365

Ακόμα ένας τραυματισμός, οδήγησε τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ στην απόφαση ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να φροντίσει περισσότερο το σώμα του, στην ηλίκία των 35 ετών!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολλανδός χαφ, με 109 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, από την οποία αποσύρθηκε πριν από λίγο καιρό, αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού και το σκέφτηκε καλά προτού ενημερώσει τους ανθρώπους της Έσμπιεργκ για τους τίτλους τέλους που ρίχνει στην επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά είναι καλύτερα έτσι... Πρέπει να σταματήσω τώρα και να κοιτάξω να κάνω σωστή αποθεραπεία. Ήρθα στην Έσμπιεργκ για να παίξω ποδόσφαιρο, όχι για να κάνω συνεχώς θεραπείες, δεν έχει πλάκα έτσι...» είπε χαρακτηριστικά.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα του Άγιαξ πίσω στο 2000, έπαιξε στο Αμβούργο, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τότεναμ, τη Μπέτις, τη Μίντιλαντ και την Έσμπιεργκ, κλείνοντας άδοξα, αλλά με πολλή λογική την καριέρα του.

Στη Δανία μετακόμισε για να είναι μαζί με τη σύντροφό του, αλλά δεν του βγήκε σε καλό. Ή μάλλον, του βγήκε σε καλό από τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν μπορεί πλέον το σώμα του ν' ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο και οφείλει να προσέξει περισσότερο.

Με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας έπαιξε στο Euro του 2004, του 2008 και του 2012, ενώ βρέθηκε σε δύο Μουντιάλ, το 2006 και το 2010.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα