Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Ντιναμό με... 20 πέναλτι και «ντου» οπαδών στο πούλμαν! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Ντιναμό με... 20 πέναλτι και «ντου» οπαδών στο πούλμαν! (vid)

bet365

Σε κάκιστη κατάσταση η Ντιναμό Βουκουρεστίου, έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ρουμανίας από ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας έπειτα από 20 πέναλτι και... επεισοδιακό φινάλε, με τους οπαδούς να σταματούν το πούλμαν της αποστολής και να ζητούν από τους ποδοσφαιριστές να παραδώσουν τις φανέλες τους!

Μπούντουτσνοστ – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ντιναμό, με μόλις μια νίκη στα τελευταία 9 ματς, στη 12η θέση της βαθμολογίας, βίωσε ακόμα μια απογοητευτική βραδιά στο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Csikszereda, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ναι μεν οι «red dogs» έστειλαν το ματς στην παράταση με το 2-2 και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο εξτρά ημίωρο, ωστόσο, ισοφαρίστηκαν στο 3-3 με το οποίο η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι κι εκεί ήρθε ο αποκλεισμός.

Χρειάστηκαν... 20 εκτελέσεις από την άσπρη βούλα για να κριθεί ο νικητής, ενώ στο τελευταίο πέναλτι κι ενώ ο Delorge νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Csikszereda, πάνω στους έξαλλους πανηγυρισμούς κι ενώ ακόμα και η τηλεοπτική μετάδοση είχε ολοκληρωθεί, ο ρέφερι αποφάσισε να γίνει εκ νέου το χτύπημα του πέναλτι, υπήρξαν αψιμαχίες, βγήκε η κόκκινη κάρτα, όμως στην επανάληψη της εκτέλεσης, η κατάληξη ήταν ίδια!

Οπαδοί της ομάδας του Βουκουρεστίου, στην επιστροφή, εντόπισαν το πούλμαν και το σταμάτησαν, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να παραδώσουν τις φανέλες τους!

 

Τελευταία Νέα