Επιχείρηση σωτηρίας της Μπέβερεν από τον... αήττητο Βέλλιο! (vids)

Gazzetta team
Επιχείρηση σωτηρίας της Μπέβερεν από τον... αήττητο Βέλλιο! (vids)

bet365

Έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του. Και όχι μόνο αυτό… Ο Απόστολος Βέλλιος έχει «βαλθεί» να κρατήσει όρθια τη Μπέβερεν στη μάχη που δίνει με τα χαμηλά στρώματα της κατηγορίας του Βελγίου!

Ο Έλληνας επιθετικός τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στο Βέλγιο και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του! Με απολογισμό 5 γεμάτα 90λεπτα και 2 γκολ, η παρουσία του έγινε αμέσως αισθητή στην Jupiler League, όπως και η αναγνώριση!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρώτο του γκολ το σημείωσε στο επιβλητικό 3-0 στην έδρα της Μουσκρόν, όπου μάλιστα αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης, ενώ το δεύτερο το πέτυχε με τρομερή ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, χαρίζοντας την πολύτιμη ισοπαλία στην ομάδα του (1-1).

Και σε αυτό το ματς, έλαβε το βραβείο του MVP και το όνομά του ακούστηκε ακόμα πιο δυνατά...

Για να αντιληφθεί κανείς την επιρροή που έχει ο Βέλλιος στο βελγικό σύλλογο αρκεί να δει το εξής στατιστικό:

Από τη μέρα που έκανε ντεμπούτο, η Μπέβερεν είναι αήττητη μετρώντας 1 νίκη και 4 ισοπαλίες! Σύνολο 7 βαθμοί, τη στιγμή που δίχως εκείνον στις πρώτες 6 αγωνιστικές, η ομάδα δεν είχε πανηγυρίσει νίκη και είχε προλάβει να μαζέψει μόλις 3 πόντους.

Το προσεχές τετραήμερο (Κυριακή - Τετάρτη) είναι απαιτητικό! Δύο αγωνιστικές - μία την Κυριακή κόντρα στην Άντβερπ εντός έδρας και η άλλη εκτός με την Κορτράικ - στις οποίες ο Έλληνας επιθετικός θα επιδιώξει να πάρει πάλι από το χέρι την Μπέβερεν και να της προσφέρει… μεγαλύτερη ασφάλεια!

 

Τελευταία Νέα