Μπενζεμά για εθνική Γαλλίας: «Ξεχάστε με, αφήστε με ήσυχο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά για εθνική Γαλλίας: «Ξεχάστε με, αφήστε με ήσυχο»!

bet365

Έχοντας πλέον απηυδήσει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας προς το πρόσωπό του, ο Καρίμ Μπενζεμά ξεκόβει κάθε επαφή και ξεκαθαρίζει πως τουλάχιστον για το παρόν, δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη με τους «τρικολόρ»!

Η υπόθεση με την απερίσκεπτη συμμετοχή του σε υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με ροζ βίντεο, έχει στοιχίσει πολύ ακριβά στον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έχει κλείσει για εκείνον η πόρτα της εθνικής ομάδας.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει ισχυριστεί πως οι επιλογές του βασίζονται κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου, ο Μπενζεμά έχει ξεκαθαρίσει πως για το καλό της εθνικής ομάδας θα ήταν διατεθειμένος να συνυπάρξει με τον Βαλμπουενά, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Έπειτα και από τις δηλώσεις του προέδρου της FFF, Νοέλ Λε Γκρετ, για την αγωνιστική κατάσταση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο τελευταίος έγραψε στα social media: «Θα ήθελα να σας ζητήσω να με αφήσετε στην ησυχία μου και να με ξεχάσετε. Η εθνική Γαλλίας είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και αυτό μπαίνει πάνω απ' όλα».

 

Τελευταία Νέα