Απίστευτο κορεό των οπαδών της Λέγκια για την εφευρέτρια του καπνογόνου! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Απίστευτο κορεό των οπαδών της Λέγκια για την εφευρέτρια του καπνογόνου! (vid)

bet365

Τρομερή κίνηση από τους οπαδούς της Λέγκιας Βαρσοβίας στο παιχνίδι με τη Σλασκ Βρότσλαβ, αφού με το κορεό που είχαν ετοιμάσει, τίμησαν τη μνήμη της Μάρθα Κόστον που εφηύρε το καπνογόνο!

Τιούμεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Πολωνοί έφτιαξαν μια απόλυτα πρωτότυπη χορογραφία στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς, εμφανίζοντας αρχικά ένα τεράστιο πανό με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Ταντέους Σνουκ έτοιμο να διηγηθεί μια ιστορία με θέμα τις εφευρέσεις.

Οι φίλοι της Λέγκια, λοιπόν, άναψαν καπνογόνα και τίμησαν, έτσι, τη μνήμη της Μάρθα Κόστον (γεννηθείσα το 1826), η οποία όταν έχασε τον άντρα της, εφεύρετη Μπέντζαμιν Φράνκλιν Κόστον, έβαλε στόχο να συνεχίσει το έργο του και να ολοκληρώσει το πλάνο του συζύγου της που αφορούσε στα καπνογόνα και το κατάφερε!

Το 2006 η Μάρθα Κόστον εισήχθη στο Διεθνές Hall of Fame των εφευρετών...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα