Έβαλε ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια για χάρη του γιου του ο Σκόουλς!

Έβαλε ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια για χάρη του γιου του ο Σκόουλς!

Κώστας Ζάλιαρης
Έβαλε ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια για χάρη του γιου του ο Σκόουλς!

bet365

Ο Πολ Σκόουλς δεν το σκέφτηκε πολύ για να κάνει το χατήρι του γιου του, Άρον, όταν εκείνος του ζήτησε να παίξουν μαζί λόγω απουσιών που είχε η ομάδα του κι έτσι ο παλαίμαχος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φόρεσε πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια για να βοηθήσει στην... 11η κατά σειρά κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Στα 43 του χρόνια, έβαλε με χαρά τη φανέλα και το σορτσάκι, αφού ήξερε πως έκανε μια μεγάλη χάρη στον γιο του.

Η Royton Town είχε πολλές απουσίες και ο γιος του Σκόουλς, Άρον, είπε να δοκιμάσει να δελεάσει τον πατέρα του μήπως και είχε διάθεση να παίξει ξανά μπάλα...

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο άλλοτε μαέστρος της μεσαίας γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε αμέσως κι έτσι βρέθηκε να παίζει με νεαρά παιδιά στο Stockport Georgians.

Η Royston, παρά το γεγονός πως στις τάξεις της είχε έναν θρύλο με 11 πρωταθλήματα Αγγλίας, ηττήθηκε 1-0, ωστόσο, όσοι αγωνίστηκαν δίπλα στον Σκόουλς έστω και για λίγη ώρα, βίωσαν μια μεγάλη εμπειρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα