Η Μακάμπι του Ίβιτς κοιτάζει Λέοβατς

Η Μακάμπι του Ίβιτς κοιτάζει Λέοβατς

Η Μακάμπι του Ίβιτς κοιτάζει Λέοβατς

bet365

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Βλάνταν Ίβιτς θα ήθελε τον Μάριν Λέοβατς στη Μακάμπι του Τελ Αβίβ, αν και τα οικονομικά θέματα δεν το επιτρέπουν...

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Τελ Αβίβ έχοντας πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μαζί του έχει πάρει και τρεις συνεργάτες (Βεσελίνοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κελπέκη) και πολύ θα ήθελε να έχει και τον Μάριν Λέοβατς, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Δικέφαλο».

Ο Ιβιτς ψάχνει για αριστερό μπακ και μια από τις επιλογές του θα μπορούσε να ήταν και ο Δημήτρης Γιαννούλης, αλλά οι «ασπρόμαυροι» είχαν συμφωνήσει για την παραμονή του στον Ατρόμητο και δεν είχαν κανένα λόγο να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Λέοβατς, επίσης, ήταν μια επιλογή ωστόσο συζητούσε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έφτασε πολύ κοντά στο να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ, με το όνομά του να ξαναπέφτει στο τραπέζι από την στιγμή που δεν τα βρήκε με τους πρωταθλητές Κροατίας.

Η Μακάμπι θα κάνει μια προσπάθεια να αποκτήσει τον Κροάτη αμυντικό, αλλά εκ προοιμίου γνωρίζει τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς ο Λέοβατς με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της «ομάδας του λαού», είναι πανάκριβος, με συμβόλαιο κοντά στις 400.000 ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα δώσει η Μακάμπι, λόγω και των θεμάτων που έχει με το Financial Fair Play.

 

Τελευταία Νέα