«Ο Πούκι δεν έχει υπογράψει πουθενά»

«Ο Πούκι δεν έχει υπογράψει πουθενά»

«Ο Πούκι δεν έχει υπογράψει πουθενά»

bet365

Ο Τέεμου Πούκι, που παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, δεν έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζέρ του.

Σημείωσε ο Ινσίνιε το πρώτο γκολ του αγώνα Γαλλία - Ιταλία; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ακόμα δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση και δεν έχουμε υπογράψει πουθενά και σε καμία ομάδα», ξεκαθάρισε ο Φινλανδός εκπρόσωπος του 28χρονου επιθετικού, Τέεμου Τουρούνεν, μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Από την στιγμή που απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από την Μπρόντμπι, ο Πούκι βγήκε στην ελεύθερη αγορά και σύμφωνα με τον ατζέντη του υπάρχουν πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ, που έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Φινλανδό επιθετικό, ο οποίος έκλεισε τη σεζόν με 19 γκολ.

«Υπάρχουν πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει. Καθημερινά μιλάω με πολύ κόσμο. Θα θέλαμε να είμαστε πιο χαλαροί, ωστόσο είναι αλήθεια πως όταν ένας παίκτης είναι ελεύθερος, το ενδιαφέρον γίνεται μεγαλύτερο. Εχουμε αρκετές προτάσεις στο τραπέζι και κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε», εξήγησε ο μάνατζερ του Τέεμου Πούκι.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση για τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που καλύπτουν τις απαιτήσεις του Φινλανδού επιθετικού, ωστόσο είναι μια περίπτωση η οποία παραμένει σε δεύτερο πλάνο μαζί με αυτή του Πέδρο Κόντε.

 

Τελευταία Νέα