Σαμπράνο: Φεύγει και από την Ντιναμό!

Σαμπράνο: Φεύγει και από την Ντιναμό!

Σαμπράνο: Φεύγει και από την Ντιναμό!

bet365

Η καριέρα του Κάρλος Σαμπράνο φαίνεται να έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ο Περουβιανός, που πέρσι πέρασε για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ, αποχωρεί και από την Ντιναμό Κιέβου!

Σεντ Πάτρικς - Κορκ Σίτι με 10% επιστροφή και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Κάρλος Σαμπράνο κατάφερνε, μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, να βρει ένα τετραετές συμβόλαιο στην Ντιναμό Κιέβου.

Φαίνεται πως ο Περουβιανός αμυντικός δεν προσαρμόστηκε ποτέ στις απαιτήσεις της ομάδας και στη ζωή στην Ουκρανία, καθώς παρότι στην ομάδα του Κιέβου εμφανίστηκαν πολλές ευκαιρίες (μετά μάλιστα και την απομάκρυνση του Εβγέν Χατσερίντι) ο ίδιος δεν μπόρεσε να παίξει ούτε ένα λεπτό σε επίσημο ματς με τη φανέλα της Ντιναμό!

Η ουκρανική ομάδα έχει βγάλει προς πώληση τον Περουβιανό στόπερ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα των πέντε μηνών αγωνίστηκε όλο κι όλο σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με μια κάτω των 21 ετών ομάδα.

Ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Κάρλος Σαμπράνο ήταν αυτό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αιγινιακό (0-5) για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας στις 29 Νοεμβρίου του 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα