Πρωταθλήτρια ξανά η Σαχτάρ

Gazzetta team
Πρωταθλήτρια ξανά η Σαχτάρ

bet365

Η Σαχτάρ κέρδισε με 1-0 την Βέρες και έκανε δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ στην Ουκρανία μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Η Σαχτάρ γνώριζε ότι με νίκη εντός έδρας (στο ουδέτερο Χάρκοβο) θα κατακτούσε και φέτος το πρωτάθλημα και δεν είχε διάθεση να μπλέξει και να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στο Κίεβο με την Ντιναμό. Έτσι, οι παίκτες του Φονσέκα σε παιχνίδι, που ήταν επεισοδιακό ήδη πριν τη σέντρα (9 παίκτες της Βέρες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση), κέρδισαν με 1-0 και κατέκτησαν και φέτος το νταμπλ μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Ρόμα - Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την ίδια ώρα η Ντιναμό κέρδιζε με 1-0 εκτός έδρας της Ζόρια, αλλά θα μείνει στη δεύτερη θέση. Στο Europa League θα παίξει η Μαριούπολη, που θα τερματίσει στην πέμπτη θέση μετά το 1-1 με την Βόρσκλα, που θέλει ένα βαθμό στο φινάλε (ή μικρή ήττα) για να δώσει το παρών στους ομίλους της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα