Τέλος ο Χατσερίντι από την Ντιναμό Κιέβου!

Τέλος ο Χατσερίντι από την Ντιναμό Κιέβου!

Τέλος ο Χατσερίντι από την Ντιναμό Κιέβου!

bet365

Ο Εβγέν Χατσερίντι, που έχει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου, μέχρι το τέλος της περιόδου, όπως αναφέρουν σήμερα (09/04) στην Ουκρανία.

Ο ηγέτης της άμυνας της Ντιναμό Κιέβου, Εβγέν Χατσερίντι, δεν θα αγωνιστεί μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αρτέμ Φράνκοφ, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Κάρλος Σαμπράνο στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας και φέρεται να έχει άμεση πληροφόρηση από τη διοίκηση της ομάδας.

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Λειψία - Λεβερκούζεν; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Υπάρχουν υποψίες ότι ο Εβγέν Χατσερίντι δεν θα ξαναπαίξει για την Ντιναμό. Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης, λόγω της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, που δεν επέτρεπε την περαιτέρω παρουσία του στην ομάδα», ανέφερε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Football».

Ο προφανής λόγος είναι το προσύμφωνο που έχει υπογράψει από τον περασμένο Ιανουάριο ο Χατσερίντι με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν είναι καθόλου καλές οι σχέσεις του με τον προπονητή Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, ο οποίος είχε απαγορέψει στον ελληνικής καταγωγής αμυντικό να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

«Τώρα είναι η ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κάρλος Σαμπράνο», πρόσθεσε ο Φράνκοφ, αναφερόμενος στον Περουβιανό πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα