Σελούκ: «Η Αγγλία ταιριάζει στον Χατσερίντι»

Σελούκ: «Η Αγγλία ταιριάζει στον Χατσερίντι»

Σελούκ: «Η Αγγλία ταιριάζει στον Χατσερίντι»

bet365

Ο γνωστός ατζέντης ποδοσφαιριστών, Ντμίτρι Σελούκ, αναφέρθηκε στην περίπτωση της μεταγραφής του Εβγέν Χατσερίντι, τον οποίο οι Ουκρανοί τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη - Μπάγερν, αν ο Λεβαντόφσκι σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ντμίτρι Σελούκ, που έχει διατελέσει αντιπρόεδρος σε δύο ουκρανικές ομάδες (Ταβρία και Μέταλουργκ Ντόνετσκ) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «footboom», υποστήριζε ότι το αγγλικό πρωτάθλημα ταιριάζει καλύτερα στον Χατσερίντι, για τον οποίο οι Ουκρανοί από τη Δευτέρα (02.04) αναφέρουν ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χατσερίντι το καλοκαίρι θα γίνει 31 ετών. Η Ντιναμό ήθελε να πάρει ένα μεγάλο ποσό από τη μεταγραφή του και αυτό ήταν ένα σημαντικό σημείο για τις ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν. Οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να πάρουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές ή αν αγοράσουν κάποιον, τότε αυτός να είναι ένας νέος καλός και πολλά υποσχόμενος παίκτης. Χωρίς αμφιβολία, ο Χατσερίντι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής», σχολίασε ο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών, που ρωτήθηκε αν αλλάζουν τα δεδομένα το καλοκαίρι όταν και ο ελληνικής καταγωγής αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου μένει ελεύθερος.

«Αναμφισβήτητα, αν ο Χατσερίντι μείνει ελεύθερος, θα βρει εύκολα και χωρίς προβλήματα μια νέα ομάδα. Θα μπορούσε να παίξει στην Ισπανία; Ο Εβγέν δεν είναι παίκτης που έχει το ισπανικό στυλ. Καλύτερα να πάει στην Αγγλία», απάντησε ο Ντμίτρι Σελούκ.

 

Τελευταία Νέα