Τέσσερις... κιτρινόμαυροι μετά από 14 χρόνια (pic)

Gazzetta team
Τέσσερις... κιτρινόμαυροι μετά από 14 χρόνια (pic)

bet365

Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια υπήρξαν τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ στην ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας.

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα Άσκολι - Μπάρι!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Ένωση έκανε αναφορά σε αυτό με ποστάρισμα στην επίσημη σελίδα της στο facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αγωνίστηκαν στη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας με 1-0 επί της Αιγύπτου στη Ζυρίχη. Ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν στην αρχική ενδεκάδα και από δική τους εξαιρετική συνεργασία (πάσα του Λάζαρου στο σωστό χρόνο και σέντρα του Μπακάκη) ήρθε το γκολ με σκόρερ τον Νίκο Καρέλη στο 30'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάσος Μπακασέτας αντικατέστησε τον Τάσο Δώνη, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο Λάζαρος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Γιαννιώτα στο 65' και ο Μπακάκης από τον Βασίλη Τοροσίδη στο 89.

Έτσι, η ΑΕΚ είχε για 20 αγωνιστικά λεπτά στο β΄ ημίχρονο ταυτόχρονη παρουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας, κάτι που είχε να γίνει από τον ιστορικό ημιτελικό του EURO 2004 με τη νίκη επί της Τσεχίας με 1-0, όταν στην παράταση αγωνίζονταν ταυτόχρονα οι Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Καψής και Κατσουράνης!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα