Πορτογαλία – Ολλανδία 0-3

Gazzetta team
Πορτογαλία – Ολλανδία 0-3

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον πάγκο της Ολλανδίας και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο με 3-0 επί της Πορτογαλίας.

Στο ντεμπούτο του Κούμαν στον πάγκο η Ολλανδία είχε ηττηθεί με 1-0 από την Αγγλία εντός έδρας, κάνοντας κακή εμφάνιση. Στη δεύτερη απόπειρα, όμως, οι Οράνιε έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και πήραν μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Πορτογαλίας σε φιλικό που διεξήχθη στην Ελβετία.

Μόλις στο 11’ ο Ντεπάι έκανε το 0-1 και τα πάντα τελείωσαν στο 32’, όταν ο Μπάμπελ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2! Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Πορτογάλους ήρθε ο Φαν Ντάικ να πετύχει το πρώτο του γκολ με την εθνική για το 0-3 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους! Οι παίκτες του Σάντος προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη, αλλά όταν στο 61’ έμειναν με δέκα παίκτες (δεύτερη κίτρινη στον Κοεντράο) ήταν εμφανές ότι το μεγάλο come back δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει...

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Λόπες, Κανσέλο, Φόντε, Ρολάντο (46’ Νέτο), Μάριο Ρουί, Μ. Φερνάντες, Αντριέν Σίλβα (46’ Γκουέντες), Γκόμες (46’ Αντρέ Σίλβα), Μπ. Φερνάντες (78’ Ζοάο Μάριο), Κουαρέσμα (55’ Μάρτινς), Ρονάλντο (68’ Μουτίνιο)

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Τετέ (78’ Τιλ), Ντε Λιγκτ (84’ Φοσού-Μενσά), Φαν Ντάικ, Άκε, Πρέπερ, Βαϊνάλντουμ (68’ Ντε Ρόον), Βιλένα (67’ Ντε Φράι), Φαν ντε Μπέεκ, Μπάμπελ (84’ Μπέρχαους), Ντεπάι (78’ Κλάιφερτ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα