Ολλανδία – Αγγλία 0-1

Gazzetta team
Ολλανδία – Αγγλία 0-1

bet365

Ο Κούμαν έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Ολλανδίας και είδε την Αγγλία να φεύγει με νίκη 1-0 από το Άμστερνταμ.

Ο Κούμαν έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Ολλανδίας και μάλλον θα πρέπει να νιώθει απογοητευμένος από το επίπεδο που συνάντησε. Η ομάδα του έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Αγγλία, με τον Λίνγκαρντ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ για τα Λιοντάρια.

Γενικότερα, το θέαμα δεν ήταν καθόλου καλό στο Άμστερνταμ, με τους Άγγλους να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Πίκφορντ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε με ένα από τα γνωστά σουτ του Λίνγκαρντ στο 59’ και ακόμη και μετά το 0-1 οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν, με αποτέλεσμα τίποτα να μην αλλάξει μέχρι το τέλος.

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Ζουτ, Φαν Άανχολτ, Ντε Βράι (89’ Βερχόρστ), Φαν Ντάικ, Ντε Λιγκτ, Χάτεμπουρ, Στρόοτμαν (90’ Φαν Ντερ Μπέεκ), Βαϊνάλντουμ, Προμές (66’ Πρέπερ), Ντεπάι, Ντοστ (66’ Μπάμπελ)

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Ρόουζ (71’ Γιανγκ), Στόουνς, Γκόμεζ (10’ Μαγκουάιρ - Ντάιερ), Τρίπιερ, Γουόκερ, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν, Στέρλινγκ (68’ Γουέλμπεκ), Λίνγκαρντ (68’ Ντέλε Άλι), Ράσφορντ (68’ Βάρντι)

 

Τελευταία Νέα