Η Ιταλία τιμά τη μνήμη του Αστόρι με συγκινητικό μήνυμα στη φανέλα της (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Ιταλία τιμά τη μνήμη του Αστόρι με συγκινητικό μήνυμα στη φανέλα της (vid)

bet365

Τη μνήμη του αδικοχαμένου, Ντάβιντε Αστόρι, θα τιμήσει απόψε η εθνική ομάδα της Ιταλίας στο φιλικό παιχνίδι με την Αργεντινή, αφού, η «σκουάντρα ατζούρα» θα φορέσει φανέλα με μήνυμα για τον 31χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά πριν από λίγο καιρό...

Ο Αστόρι βύθισε το ιταλικό ποδόσφαιρο στο πένθος όταν τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Φιορεντίνα πριν από ματς με την Ουντινέζε, στις αρχές του μηνός...

Όντας ιδιαίτερα αγαπητός στον ποδοσφαιρικό κόσμο της γειτονικής μας χώρας κι όχι απλά στους φίλους της Φιορεντίνα, ο Αστόρι θα βοηθήσει... από ψηλά, τους άλλοτε συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Ντάβιντε, θα είσαι πάντα μαζί μας» είναι το μήνυμα που θα βρίσκεται στο σημείο της καρδιάς στη φανέλα των παικτών της «σκουάντρα ατζούρα» στο αποψινό φιλικό ματς με την Αργεντινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα