Ούτε στην Σπάρτα Πράγας δεν στέριωσε ο Στραματσόνι

Ούτε στην Σπάρτα Πράγας δεν στέριωσε ο Στραματσόνι

Θοδωρής Βασίλης
Ούτε στην Σπάρτα Πράγας δεν στέριωσε ο Στραματσόνι

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας αποτελεί ο Αντρέα Στραματσόνι με την τσέχικη ομάδα να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Λίβερπουλ-Πόρτο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αντρέα Στραματσόνι πήγε με πολλά όνειρα το καλοκαίρι στην Σπάρτα Πράγας με στόχο να επαναφέρει την θρυλική ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού φεύγει-όπως και από την Ελλάδα-με απίστευτο στραπάτσο.

Η Σπάρτα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή με την εικόνα της ομάδας να είναι τραγική όπως φάνηκε και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπρνο των δέκα παικτών με την Σπάρτα να μένει στην ισοαπλία.

«Η Σπάρτα αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της σεζόν αλλά και όλης της εικόνας που δείχνει η μάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Την πόρτα της εξόδου εκτός από τον Στραματσόνι είδε όλο του το επιτελείο αλλά και ο Λεωνίδας Βόκολος ο οποίος είχε ρόλο τεχνικού συμβούλου.

 

Τελευταία Νέα