Δανεικός με οψιόν αγοράς ο Λέοβατς (pic)

Δανεικός με οψιόν αγοράς ο Λέοβατς (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Δανεικός με οψιόν αγοράς ο Λέοβατς (pic)

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός ταξιδεύει στην πόλη της Ριέκα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σκόραρε ο Μιράλας ή ο Λιβάγια το πρώτο γκολ του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Κροάτες θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Μάριν Λέοβατς, τον οποίο περιμένουν πως και πως στη Ριέκα για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο σεζόν (2013-14, 2014-15) πριν πωληθεί στον ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή του Λέοβατς στο κροατικό πρωτάθλημα γίνεται με όρους, που ικανοποιούν και τις τρεις πλευρές: Ο δανεισμός του έχει ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και έχει μπει οψιόν αγοράς από τη Ριέκα, ενώ ο ποδοσφαιριστής χάρισε, ουσιαστικά, 150.000 ευρώ από τις ετήσιες απολαβές (κοντά στις 500.000 ευρώ) του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, καθώς η κροατική ομάδα δεν μπορούσε να υπερβεί το μπάτζετ της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα