Μένει τώρα, έρχεται το καλοκαίρι ο Χατσερίντι

Μένει τώρα, έρχεται το καλοκαίρι ο Χατσερίντι

Σταύρος Σουντουλίδης
Μένει τώρα, έρχεται το καλοκαίρι ο Χατσερίντι

bet365

Το θέμα του Εβγέν Χατσερίντι, μετά το «όχι» της Ντιναμό Κιέβου, φαίνεται να πηγαίνει για το καλοκαίρι, με τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστή. Εκτός κι αν κάτι αλλάξει στο... 90'

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Ουκρανοί μέχρι τώρα δεν δείχνουν καμία διάθεση για να αποδεχθούν την πρόταση του ΠΑΟΚ (κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ) για να παραχωρήσουν τον Εβγέν Χατσερίντι.στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ουκρανός στόπερ, όπως γράφουν σήμερα ουκρανικά ΜΜΕ, θα παραμείνει στην Ντιναμό μέχρι και το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιο του, με τον ΠΑΟΚ να έχει αποσπάσει, εδώ και καιρό, το «ναι» του Χατσερίντι και να έχει συμφωνήσει μαζί του για συνεργασία μετά από πέντε μήνες.

Ο ΠΑΟΚ το παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή των μεταγραφών μήπως και τελικά αλλάξει απόφαση ο ισχυρός άνδρας της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις.

Η υπόθεση του Χατσερίντι δεν έχει καμία σχέση με την όποια απόφαση της Ντιναμό Κιέβου να αποκτήσει τον Κάρλος Σαμπράνο, που μέχρι τον Δεκέμβριο ανήκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα