Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ροσίτσκι!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ροσίτσκι!

bet365

Την απόφαση ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ο Τόμας Ροσίτσκι! Με την πρώτη και... παντινή του αγάπη, Σπάρτα Πράγας, ολοκλήρωσε την παρουσία του στα γήπεδα.

Ο «μικρός Μότσαρτ», όπως τον αποκαλούσαν, με εξαιρετική θητεία στις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ (στους Λονδρέζους έμεινε για μια δεκαετία και είχε τρομερή προσφορά), αντιλήφθηκε πως στα 37 του χρόνια ήταν αδύνατο πλέον να συνεχίσει, από τη στιγμή που μυαλό και σώμα απαιτούσαν ξεκούραση και όχι επιπλέον καταπόνηση και προπονήσεις.

Ρόμα - Τορίνο με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με περισσότερες από 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Τσεχίας δύο πρωταθλήματα στη χώρα του, έναν τίτλο στη Bundesliga, έναν τελικό Κυπέλλου UEFA με τους Βεστφαλούς, δύο Κύπελλα Αγγλίας, σεβασμό από τον κόσμο αλλά και αρκετούς τραυματισμούς, ο Ροσίτσκι αποχαιρέτησε...

«Ήξερα ότι γινόταν όλο και πιο δύσκολο να προετοιμάζομαι για τα ματς. Το μυαλό μου ήθελε να παίξει αλλά το σώμα μου δεν συνεργαζόταν πλέον. Κάποια στιγμή σταμάτησε και το μυαλό μου να λειτουργεί με τον τρόπο που θα έπρεπε. Είχα μια υπέροχη καριέρα, αγάπησα πολύ το ποδόσφαιρο και αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα τα έκανα πάλι όλα απ' την αρχή με χαρά...» ήταν τα λόγια του.

 

Τελευταία Νέα