Αναστασίου: «Μη με ρωτάτε εάν θα είμαι στην Κόρτραϊκ την επόμενη εβδομάδα»

Αναστασίου: «Μη με ρωτάτε εάν θα είμαι στην Κόρτραϊκ την επόμενη εβδομάδα»

bet365

Σχεδόν τρεις μήνες δίχως νίκη συμπλήρωσε η Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου με τον Έλληνα τεχνικό να αντιδρά σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στο πόστο του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η νέα ήττα της Κόρτραϊκ αυτή τη φορά από την Σεν Τρούιντεν αναζωπύρωσε τα σενάρια απομάκρυνσης του Γιάννη Αναστασίου από τον βελγικό σύλλογο.

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Έλληνας τεχνικός στην Κόρτραϊκ. Η βελγική αγνοεί τη χαρά την νίκης στο πρωτάθλημα για σχεδόν τρεις μήνες κάτι που μεταφράζεται σε 11 αγωνιστικές ανομβρίας.

Στο τελευταίο ματς η Κόρτραϊκ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μαλίν χάνοντας με 2-0 με δύο γκολ που δέχθηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο (63΄-68΄).

«Δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ένα ματς μπορεί να κριθεί από μια-δυο φάσεις. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο γκολ (σ.σ.: αυτογκόλ). Στη συνέχεια δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και όλα τελείωσαν», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου προσθέτοντας:

«Τα παιδιά πάλεψαν στην άμυνα, αλλά όλα ήταν εναντίον μας. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Ακόμη πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να με ρωτάτε εάν θα είμαι στην ομάδα και την επόμενη εβδομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα