Ζέκα: «Αυτό ήταν το χειρότερο ντέρμπι της καριέρας μου...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζέκα: «Αυτό ήταν το χειρότερο ντέρμπι της καριέρας μου...»

bet365

Ανυπομονώντας για την πρώτη του εμπειρία από το μεγάλο ντέρμπι της Δανίας, ο Κάρλος Ζέκα θυμήθηκε το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του αναφορικά με τις μονομαχίες Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού...

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο διεθνής μέσος που ανήκει στην Κοπεγχάγη από το φετινό καλοκαίρι, κλείνοντας προσωρινά τον κύκλο του στο «τριφύλλι», την Κυριακή θα πάρει την πρώτη του γεύση από το ντέρμπι με τη Μπρόντμπι και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, αναφέρθηκε στη χειρότερη στιγμή του, στη Λεωφόρο, τον Νοέμβρη του 2015...

«Έπαιξα σε 11 ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, όπου πάντοτε έχει τρομερή ατμόσφαιρα, οπότε έχω συνηθίσει το κλίμα που δημιουργείται πριν από ένα τέτοιο ματς. Ανυπομονώ για το ντέρμπι στη Δανία, όμως εύχομαι να μην εξελιχθεί ποτέ όπως κάποτε που στον Παναθηναϊκό δεν καταφέραμε να δώσουμε τη μάχη μας.

Οι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να κυνηγούν τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ήταν η χειρότερη εμπειρία μου από ντέρμπι. Ηττηθήκαμε δίχως να μπορέσουμε να παλέψουμε...» ανέφερε ο Ζέκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα