«Ο Ντικουμάνα έκανε μάγια στην ΑΕΛ»!

«Ο Ντικουμάνα έκανε μάγια στην ΑΕΛ»!

Gazzetta team
«Ο Ντικουμάνα έκανε μάγια στην ΑΕΛ»!

bet365

Απίστευτοι ισχυρισμοί από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λεμεσού, Σίλας, για τα... μάγια που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην κυπριακή ομάδα, Ντικουμάνα, όταν αποχώρησε, τη σεζόν 2009-2010!
Ο παλαίμαχος Πορτογάλος μέσος θυμήθηκε μια ιστορία με τον Αφρικανό, άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ και ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν ο Ντικουμανά έφυγε, απείλησε πως θα κάνει μάγια, τα οποία... έπιασαν μονάχα σε ένα ματς.
Αναλυτικά όσα είπε:
«"Φεύγω, αλλά δεν πρόκειται να κερδίσετε άλλα παιχνίδια. Θα κάνω macumba και δεν θα κερδίσετε άλλα παιχνίδια” είπε ο Ντικουμάνα.
Παίζαμε την Ανόρθωση και πριν από το παιχνίδι ο Ντικουμάνα έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γιάπα και του είπε “Σήμερα θα χάσετε με 3-0”!
“Ξεκινάει το παιχνίδι, χάναμε 1-0. Στέλνει μήνυμα ο Ντικουμάνα “Έτσι έπρεπε να ξεκινήσετε”. Χάνουμε με 2-0 και παίρνει τηλέφωνο και λέει “Δεν θα σταματήσει εδώ”.
Μπαίνει και το τρίτο γκολ και στέλνει μήνυμα “Σας προειδοποίησα”.
Το κορυφαίο ήταν στο 4-0 όπου έστειλε μήνυμα “Αυτό ήταν μπόνους”!
Ήταν πολύ αστείο γιατί μετά ο αντιπρόεδρος μας έδειξε όλα τα μηνύματα. Καταλήξαμε να μην χάσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως είπε, αλλά χάσαμε κάποια, νομίζω ότι ήμασταν όγδοοι.
Την επόμενη σεζόν ήμασταν πρωταθλητές».
 

Τελευταία Νέα