Ράσφορντ: «Η δεύτερη θέση δεν σημαίνει τίποτα για κανέναν» (vid)

Ράσφορντ: «Η δεύτερη θέση δεν σημαίνει τίποτα για κανέναν» (vid)

Ράσφορντ: «Η δεύτερη θέση δεν σημαίνει τίποτα για κανέναν» (vid)

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τον χαμένο τελικό του Europa League και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να μπει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι (11-10) με αποτέλεσμα να δει την Βιγιαρεάλ να κατακτά το τρόπαιο του Europa League και παράλληλα να μένει για τέταρτη σερί σεζόν άτιτλη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάρκους Ράσφορντ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα και δεν κρύφτηκε και πίσω από το δάχτυλό του.

«Αυτό που νιώθουμε τώρα είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Δουλέψαμε τόσο σκληρά όλη τη σεζόν και αυτή ήταν η ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και δεν συνέβη. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση μας, να κοιτάξουμε ξανά το παιχνίδι και να δούμε τι κάναμε λάθος. Η ομάδα δεν θα τα παρατήσει - δεν υπάρχει πιθανότητα. Ο προπονητής δεν θα μας επιτρέψει να τα παρατήσουμε. Θα έρθουμε την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερα επιθυμία.

Πολλοί λένε ότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κατήφορο και διάφορα τέτοια, αλλά για μένα έχουμε τα πάντα για να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει απλώς να το δείξουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας, να δείξουμε γιατί ανήκουμε στις κορυφαίες θέσεις και γιατί πρέπει να κερδίσουμε τους τελικούς.

Ωστόσο, Η δεύτερη θέση δεν μετράει για τίποτα. Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το πρωτάθλημα, τερματίσαμε δεύτεροι. Δεν σημαίνει τίποτα. Η Βιγιαρεάλ κέρδισε το Europa League, τερματίσαμε δεύτεροι. Για εμάς δεν είναι τίποτα. Δεν θέλω ακούω ότι ήμασταν τόσο κοντά γιατί δεν σημαίνει τίποτα. Ένας νικητής, ένας ηττημένος. Σήμερα χάσαμε. Πρέπει να μάθουμε γιατί και να σιγουρευτούμε την επόμενη φορά ότι δεν θα χάσουμε», ήταν τα λόγια του νεαρού Αγγλου εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα