Νovileague με Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσφορά 100 ευρώ

Gazzetta team
Νovileague με Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσφορά 100 ευρώ

bet365

Φτάσαμε στην 99η αγωνιστική της Novileague και ξεχωρίζει ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 100 ευρώ και με τον τελικό του Champions League.

Πλέον βρισκόμαστε στην 99η αγωνιστική της Novileague. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη Novileague έχει 100 αγωνιστικές για το μεγάλο έπαθλο που δεν είναι άλλο από το 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 ακριβές σκορ).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Δύο αγωνιστικές απέμειναν, λοιπόν, για το φινάλε του μεγάλου διαγωνισμού της Νοvileague! Με τις δύο τελευταίες μονομαχίες των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων θα πέσει η αυλαία, που φέρνει μαζί της μία νέα πρόσφορα, με 100 ευρώ για τους νικητές.

Πάμε τώρα για το ματς της 99ης αγωνιστικής και τον τελικό Europa League της Βιγιαρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το... κίτρινο υποβρύχιο έχει 5 νίκες, 5 ήττες και 5 ισοπαλίες με Άγγλους. H oμάδα του Σόλσκιερ έχει 3 ήττες στα 17 τελευταία παιχνίδια εκτός Μάντσεστερ στο Europa League

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Οσον αφορά τον σκόρερ, επιλογή μας είναι ο εντυπωσιακός φέτος, Μπρούνο Φερνάντες.

Σε ότι έχει να κάνει με τις βαθμολογίες για το 5ο μίνι πρωτάθλημα, 3 άτομα είναι στην κορυφή με 5 σωστές προβλέψεις σε σκορ, ενώ υπάρχουν 9 άτομα επίσης που βρήκαν 8 σκόρερ.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα