Φερνάντες - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πιο παραγωγική σεζόν στην Ευρώπη μετά τον Φαν Νίστελροϊ! (vid)

Gazzetta team
Φερνάντες - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πιο παραγωγική σεζόν στην Ευρώπη μετά τον Φαν Νίστελροϊ! (vid)

bet365

Ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε Ρούνεϊ, ούτε Φαν Πέρσι. Ο Μπρούνο Φερνάντες πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά στην Ευρώπη για παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 18 χρόνια και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στον τελικό του Europa League.

Μετά την ανεπανάληπτη εξάρα για ευρωπαϊκό ημιτελικό εδώ και 57 χρόνια κόντρα στη Ρόμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ουσιαστικά «κλείσει» θέση στον τελικό του Γκντανσκ και μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία πιστώνεται στον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος ύφανε τον θρίαμβο των Κόκκινων Διαβόλων (2 γκολ, 2 ασίστ), μαζί με τον σούπερ Έντινσον Καβάνι, αλλά πέραν της ομαδικής επιτυχίας, σφράγισε την πιο παραγωγική ευρωπαϊκή σεζόν για παίκτη της Γιουνάιτεντ τα τελευταία 18 χρόνια!

Με τα δύο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 9 φέτος σε Champions League (4) και Europa League (5), θέτοντας την κορυφαία επίδοση για «Διάβολο» μετά τη σεζόν 2002-03 και τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος είχε «βομβαρδίσει» τις αντίπαλες εστίες με 14 γκολ, σε μία σεζόν που η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε φτάσει μόλις μέχρι τα προημιτελικά του Champions League (αποκλείστηκε από τη Ρεάλ των «Γκαλάκτικος»).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα