Γρανάδα: Ο γυμνός «εισβολέας» κρυβόταν για 14 ώρες στο γήπεδο κάτω από διαφημιστική αφίσα (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα: Ο γυμνός «εισβολέας» κρυβόταν για 14 ώρες στο γήπεδο κάτω από διαφημιστική αφίσα (vid)

bet365

Ο Όλμο Γκαρθία, ο περιβόητος γυμνός εισβολέας στο Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να τρυπώσει στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» το πρωί της Πέμπτης και να κρυφτεί κάτω από μια διαφημιστική αφίσα επί 14 ώρες!

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησαν το μεγάλο διπλό-μισή πρόκριση, οι κάθε λογής ουδέτεροι φίλαθλοι, όμως, θα θυμούνται το Γρανάδα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ολόγυμνο «ντου» του Όλμο Γκαρθία. Ο 37χρονος ανθρωπιστής, γνώριμη φιγούρα στην πόλη της Ανδαλουσίας αφού κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους της τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κατάφερε να γίνει viral, με τις εικόνες από την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο του «Νουέβο Λος Κάρμενες» να ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το βασικό κατόρθωμα, όμως, για το οποίο αναρωτιούνται οι περισσότεροι είναι το εξής: Πώς κατάφερε να μπει στο γήπεδο, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών και υπό αυστηρό έλεγχο βάσει υγειονομικού πρωτόκολλου;

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Ideal», ο Όλμο Γκαρθία βρισκόταν στο γήπεδο από το πρωί της Πέμπτης, στις 7 π.μ. συγκεκριμένα, χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε μέσα. Από εκείνο το χρονικό σημείο και για 14 ώρες κρυβόταν σε μια γιγάντια διαφημιστική αφίσα περιμένοντας την έναρξη του αγώνα, κατά πάσα πιθανότητα στο κάτω διάζωμα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μην υποπέσει στην αντίληψη κανενός φρουρού. Και στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, έκρινε ότι ήταν η... στιγμή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα