Αραμπί: «Δεν ήταν γραφτό μου να σκοράρω στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Άρσεναλ»

Gazzetta team
Αραμπί: «Δεν ήταν γραφτό μου να σκοράρω στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Άρσεναλ»

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποστήριξε ότι δεν ήταν γραφτό του να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άρσεναλ και πως αν είχε συμβεί αυτό, τα δεδομένα για την πρόκριση του Ολυμπιακού θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Προτού κάνει το 0-1 κόντρα στην Άρσεναλ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει νωρίτερα. Στο 20ό λεπτό έφυγε μόνος απέναντι στον Λένο, αλλά ο Γερμανός έδιωξε σε κόρνερ. Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού μίλησε στο BN Sports για τη ρεβάνς των «16» του Europa League εναντίον των «κανονιέρηδων» και στάθηκε στην αποτυχημένη του προσπάθεια να νικήσει τον κίπερ των Λονδρέζων.

«Το γκολ που έβαλα στο Emirates ήρθε κάπως αργά. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Το να βάλω δύο γκολ στην Άρσεναλ δεν ήταν εύκολο. Αν έβαζα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το ματς θα εξελισσόταν διαφορετικά, θα ήταν όλα αλλιώς, αλλά δεν ήταν γραφτό μου».

Έχοντας κληθεί στην εθνική του ομάδα για αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο 34χρονος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Μας περιμένουν δύο ματς, εκτός με τη Μαυριτανία και μέσα με το Μπουρουντί. Καλώ όλους τους Μαροκινούς να είναι στο πλευρό μας ώστε να λάμψουμε».

Ο Ολυμπιακός, υπενθυμίζεται, νίκησε 0-1 την Άρσεναλ, αλλά αποκλείστηκε από τους «8» του Europa League μετά το 1-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα