Γαβαλάς για ευρωπαϊκή πορεία: «Ο Ολυμπιακός κοντράρει τις καλύτερες αγγλικές ομάδες»

Γαβαλάς για ευρωπαϊκή πορεία: «Ο Ολυμπιακός κοντράρει τις καλύτερες αγγλικές ομάδες»

Δημήτρης Τομαράς
Γαβαλάς για ευρωπαϊκή πορεία: «Ο Ολυμπιακός κοντράρει τις καλύτερες αγγλικές ομάδες»

bet365

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε το ποστάρισμά του για την ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου.
Το ποστάρισμα του Νίκου Γαβαλά:
Μόνο χαμογελαστά πρόσωπα και υπερηφάνεια για την ομάδα μας. Προσπάθησε για αυτό που έμοιαζε με ποδοσφαιρικό θαύμα. Τα είχε καταφέρει πέρσι στο ίδιο παλκοσένικο. Πάλεψε και φέτος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να λύσει μία δυσκολότερη εξίσωση, με νοοτροπία που αρμόζει μονάχα στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Η νίκη δεν έφτασε για να γίνει το θαύμα πραγματικότητα, αλλά επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός κοντράρει τις καλύτερες αγγλικές ομάδες. Παράλληλα, ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός υπενθύμισε πως δεν συμβιβάζεται και επιχειρεί να βρίσκει λύσεις μέσα από τα προβλήματα, στην προκειμένη περίπτωση των σημαντικών απουσιών.
Τον Ιούλιο θα ξεκινήσουμε ένα νέο ευρωπαϊκό ταξίδι, έχοντας ξανά ως ισχυρά όπλα μας τη δουλειά, τη μεθοδικότητα, την αλληλεγγύη, το πάθος και την πίστη. Δίχως αμφιβολία, θα ακολουθήσει μία κρίσιμη διετία για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον πρωταθλητή να αρχίζει από τον 2ο (φέτος) και τον 1ο (το καλοκαίρι του 2022) προκριματικό του Champions League, ενώ οι τρεις εκπρόσωποί του στο Conference League θα εκκινούν από τον 2ο προκριματικό γύρο. Στην παρούσα φάση, δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
Η στιγμή είναι από τα αποδυτήρια του Έμιρεϊτς. Λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσουμε. Να είστε βέβαιοι πως στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα