Χαρτ για την γκάφα: «Λάθος από την ομάδα social media, ζητώ συγγνώμη»

Χαρτ για την γκάφα: «Λάθος από την ομάδα social media, ζητώ συγγνώμη»

Gazzetta team
Χαρτ για την γκάφα: «Λάθος από την ομάδα social media, ζητώ συγγνώμη»

bet365

Ο Τζο Χαρτ απέδωσε την γκάφα με την ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ σε λάθος της ομάδας που χειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media και ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς των σπερς.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με πρωταγωνιστή τον Μίσλαβ Όρσιτς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, νίκησε 3-0 στην παράταση την Τότεναμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ των «σπερς», Τζο Χαρτ, να προκαλεί αναστάτωση με την ανάρτησή του στα social media μετά τη λήξη του ματς.

Ο 33χρονος Άγγλος συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία με το μήνυμα «job done», δηλαδή «έγινε η δουλειά» εννοώντας πρόκριση των Λονδρέζων.

Φυσικά προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες από τους οπαδούς της Τότεναμ. Ο Χαρτ με μήνυμά του στο Instagram απέδωσε την γκάφα σε λάθος της ομάδας χειρίζεται τους λογαριασμούς του και ζήτησε συγγνώμη.

"Καλημέρα παιδιά, θέλω να απολογηθώ εκ μέρους της ομάδας που χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Κάποιος θα νόμισε ότι νικήσαμε 3-0 χθες, όσο ανόητο κι αν ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι δημοσίευσε το «job done».

Είναι απαράδεκτο και είμαι σίγουρος ότι ενόχλησε πολύ κόσμο. Δεν έγινε από μένα, αλλά ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα