Μαρτίνς: «Είναι ανταμοιβή να βλέπεις την ομάδα σου παρότι αποκλείεται να έχει παίξει καλά»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Είναι ανταμοιβή να βλέπεις την ομάδα σου παρότι αποκλείεται να έχει παίξει καλά»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε μετά το 0-1 του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και την εικόνα της ομάδας του.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:
Τα παράσημα για τα καλά σχόλια της ομάδας και από τον Αρτέτα: Πραγματικά όλα αυτά έχουν την αξία τους. Είναι ανταμοιβή να βλέπεις την ομάδα σου να έχει παίξει καλά. Παρότι αποκλείεσαι να παίζεις καλά. Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα. Έχουμε την ευτυχία να δουλεύουμε σε αυτήν την ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα. Το γεγονός ότι η ομάδα αφομοίωσε αυτό το σύστημα λέει πολλά. Έχει αξία η ομάδα να δουλεύει καλά. Επίσης θέλω να ανταποδώσω τα καλά λόγια στον Αρτέτα και το πόσο έχει βελτιωθεί η ομάδα του. Εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα του και γιατί όχι να κατακτήσει το Europa League.
Τις απουσίες των παικτών του: Νομίζω πως η απουσία των πολύ σημαντικών παικτών μας είναι θεμελιώδης και ήταν θεμελιώδης. Το γεγονός ότι δεν είχαμε διαθέσιμους τους Σεμέδο, Μπα και Αβραάμ μας επηρέασε και θα μιλούσαμε για πολύ διαφορετικά πράγματα και δεδομένα.
Τα αποτελέσματα με τις αγγλικές ομάδες και τις εντυπώσεις του: Όσο αφορά στα τα παιχνίδια ναι. Αλλά για τα αποτελέσματα όχι. Με τη Γουλβς είχαμε την αποβολή που μας στέρησε ένα αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Στο 2ο ματς είχαμε χαμένες ευκαιρίες. Γενικότερα με τις αγγλικές ομάδες ο Ολυμπιακός στέκεται πολύ καλά και τα αποτελέσματα αυτά μας αφήνουν μία πικρία.
Το non stop πρόγραμμα του Ολυμπιακού: Είναι πολλά τα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές είναι επιβαρυμένοι και με πολλά ματς. Έχουμε τώρα τη διακοπή των Εθνικών. Και εξαιτίας της πανδημίας τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα και χωρίς διακοπή. Όλα αυτά έχουν συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς αυτό το μέλλον. Αυτό που ζητάμε από τους παίκτες είναι υπερβολικό για να ανταποκριθούν σε ένα τόσο βαρύ πρόγραμμμα είναι πολύ. Επίσης ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα. Ένας λόγος που παίζεις πιο παθιασμένα. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος που η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει τόσο καλά εκτός από την απουσία του κόσμου είναι ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα