Κίον: «Επιπόλαιος αμυντικά ο Ολυμπιακός, το γκολ του Γκάμπριελ άλλαξε όλο το ματς»

Κίον: «Επιπόλαιος αμυντικά ο Ολυμπιακός, το γκολ του Γκάμπριελ άλλαξε όλο το ματς»

bet365

O παλαίμαχος στόπερ της Άρσεναλ, Μάρτιν Κίον αναφέρθηκε στο γκολ του Γκάμπριελ με το οποίο η Άρσεναλ προηγήθηκε 2-1, αλλά και στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Μάρτιν Κίον, ο οποίος κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Κύπελλο Κυπελλούχων εκτελεί χρέη σχολιαστή για το τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport.

Ο άλλοτε διεθνής με την Αγγλία, έκανε ειδική μνεία στον Γκάμπριελ για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Γκάμπριελ ειναι ο κατάλληλος κεντρικός αμυντικός. Η δύναμη του, το τελείωμα, είναι ο παίκτης που πρέπει να έχει η Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός ήταν κάπως επιπόλαιος αμυντικά, αλλά στη φάση του δεύτερου γκολ, ο Γκάμπριελ έκανε ένα εκπληκτικό άλμα. Έπιασε μια πολύ δυνατή κεφαλιά. Αυτό το γκολ άλλαξε όλο το ματς».

Ο Κίον αναφέρθηκε και στο γκολ του Όντεγκααρντ με το οποίο η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ.

«Αυτό το γκολ θα τον ανεβάσει. Του έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Έλεγε πως φοβάται να κάνει λάθη. Είναι λάθος νοοτροπία αυτή. Θα πρέπει να παίζεις ελεύθερα. Να έχει ελευθερία το μυαλό σου. Ο Βενγκέρ συνήθιζε να μας λέει: 'απλά χαλαρώστε και παίξτε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα