Αρτέτα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το σκορ και το γκολ, δεν θέλω να χαρίζουμε τίποτα»

Δημήτρης Τομαράς
Αρτέτα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το σκορ και το γκολ, δεν θέλω να χαρίζουμε τίποτα»

bet365

Ο προπονητής της Άρσεναλ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαμογελαστός στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-3 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Ο Μικέλ Αρτέτα είπε στη συνέντευξη Τύπου για:
Την εμφάνιση της Άρσεναλ: Η διαφορά ήταν σημαντική σήμερα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το σκορ και τα γκολ. Θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Να είμαστε επιθετικά... αδίστακτοι και να κυριαρχούμε. Έχει τη σημασία το πως και το πότε δίνουμε τη μπάλα. Βγάλαμε αντίδραση μετά την ισοφάριση και βάλαμε 2 γκολ.
Τις αλλαγές του: Όχι όλες οι αλλαγές μας ήταν για τακτική.
Την άποψη πως ο πιο μεγάλος αντίπαλος της Άρσεναλ είναι ο ίδιος της ο εαυτός: Ναι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα οι τοποθετήσεις ότι ο πιο μεγάλος αντίπαλός μας είμαστε εμείς. Δεν πρέπει να χάνουμε πόντους και ματς. Είναι ευθύνη μου αυτό και το πως θα παίζουν οι παίκτες μας.
Το ότι μπορεί να μην δείχνει τόσο ικανοποιημένος: Ήθελα παραπάνω. Δεν ήθελα να χαρίσουμε τίποτα. Δεν θέλω να χαρίζουμε τίποτα. Είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος από το πως δεν ελέγξαμε το παιχνίδι σε κάποιες στιγμές. Πρέπει να κερδίσουμε και στο ματς του Emirates.
Τον Όντεγκααρντ: Ο Όντεγκααρντ είναι εκεί για να βοηθάει επιθετικά. Όπως ισχύει για τον Γουίλιαν. Ελπίζω να του δώσει αυτοπεποίθηση αυτή η εμφάνιση.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα