Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Να... μην το κάνει όπως πέρυσι!

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Να... μην το κάνει όπως πέρυσι!

bet365

Απόψε στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2 HD), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ, με σκοπό να... μην επαναλάβει ό,τι και πέρυσι στο γήπεδό του αλλά σίγουρα να την αποκλείσει ξανά! Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να μπουν οι βάσεις στο Φάληρο!
Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το ημερολόγιο πέρυσι, έγραφε 20 Φεβρουαρίου. Τότε, ο Ολυμπιακός υποδεχόταν την Άρσεναλ στο Φάληρο για τους «32» του Europa League. Σχεδόν 13 μήνες μήνες μετά, η ζωή τους φέρνει και πάλι αντιμέτωπους. Αυτήν τη φορά για τους «16» του ίδιου θεσμού. Τότε, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κατάφεραν να νικήσουν στην έδρα τους αλλά κατάφεραν να γράψουν ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι, που όμοιό του δεν είχαν πετύχει ξανά. Πρόκριση στο Λονδίνο.

Απόψε, τα πράγματα πρέπει να είναι διαφορετικά. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται ένα σκορ που θα της δώσει περισσότερες πιθανότητες στο Emirates. Ο Αρτέτα κι οι παίκτες του δεν ξεχνούν και το δηλώνουν ανοιχτά. Σαφώς θα είναι πιο υποψιασμένοι και φυσικά οι Πειραιώτες ξέρουν τί πρέπει να κάνουν για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είναι στο επίκεντρο, μιας και πρόσφατα έφυγε από τους «κανονιέρηδες» για να πιάσει Λιμάνι. Ο ίδιος δηλώνει βέβαιος πως η ομάδα θα νικήσει, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν, ενώ ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους Ομπαμεγιάνγκ - Λακαζέτ.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Μαρτίνς, έχει σε πρώτο πλάνο το 4-3-3 με τους: Σα στο τέρμα και τους Λαλά - Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας, ενώ Μπα και Σωκράτης θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα συνθέτουν την τριάδα των χαφ κι οι Μπρούμα, Φορτούνης, Ελ Αραμπί θα είναι στην τριάδα της επίθεσης. Πιθανότητες για την 11άδα έχει κι ο Βαλμπουενά.

Από την άλλη, ο Αρτέτα, στο 4-2-3-1 του αναμένεται να παρατάξει τους:

Λένο στο τέρμα και τους Τίρνεϊ - Μπεγερίν στα άκρα της άμυνας με τους Νταβίντ Λουίζ και Γκάμπριελ ή Πάμπλο Μάρι στα στόπερ. Τζάκα και Πάρτεϊ θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι στην κορυφή της επίθεσης και τους Έντεγκααρντ, Πεπέ και Γουίλιαν ή Σακά από πίσω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα