Εμβιλά: «Στην Ολλανδία να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή»

Εμβιλά: «Στην Ολλανδία να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή»

Gazzetta team
Εμβιλά: «Στην Ολλανδία να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πάνε στη ρεβάνς κόντρα στην Αϊντχόφεν όχι για να κρατήσουν το σκορ, αλλά για να διεκδικήσουν και μια δεύτερη νίκη.

Όσα είπε στην Cosmote TV ο Γιαν Εμβιλά:

Για το ότι έπαιξε και έβαλε και γκολ: «Δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή μου είχα αρκετούς πόνους, είχα μία ενόχληση και όλα έδειχναν ότι δεν θα παίξω, αλλά μετά τη χθεσινή προπόνηση φάνηκε ότι θα παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι και στο νέο μας ξεκίνημα στην Ευρώπη και πετύχαμε και αυτή τη νίκη».

Για το αν αισθάνεται φαβορί: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο αγώνα. Οι αντίπαλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να περάσουν. Είναι κακό ότι δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, όμως, καταφέραμε να βάλουμε το τέταρτο γκολ. Πρέπει να πάμε εκεί όχι για να κρατήσουμε το σκορ, αλλά να πάμε με τη νοοτροπία του νικητή και για να προκριθούμε».

Για το αν το απολαμβάνει στον Ολυμπιακό: «Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της ομάδας. Με έχουν υποδεχτεί όλοι πολύ καλά και με έχουν βοηθήσει να ανθίσω. Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήξερα ότι έχει τη νοοτροπία του νικητή και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Πάντα πρέπει να ονειρεύεσαι και να υπάρχουν στόχοι. Θέλουμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Στο Europa League υπάρχουν μεγάλοι σύλλογοι και η Αϊντχόφεν είναι ένας τέτοιος, Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα και στη συνέχεια να ασχοληθούμε με την Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα