Άρσεναλ - Μπενφίκα: Κατέβηκε το «tweet» για το «Γ. Καραϊσκάκης», ανοιχτή η υπόθεση λόγω lockdown

Gazzetta team
Άρσεναλ - Μπενφίκα: Κατέβηκε το «tweet» για το «Γ. Καραϊσκάκης», ανοιχτή η υπόθεση λόγω lockdown

bet365

Η Άρσεναλ κατέβασε το tweet της ανακοίνωσης για τη μεταφορά της ρεβάνς με τη Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ελληνική έδρα να παραμένει στις υποψήφιες και την τελική απόφαση να εξαρτάται άμεσα από τις εξελίξεις που θα φέρει το νέο lockdown στη χώρα.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι η έδρα της ρεβάνς του Άρσεναλ-Μπενφίκα στις 25 Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι των Κανονιέρηδων κατέβασαν το σχετικό tweet, δείγμα ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απόφαση.

Η UEFA από την πλευρά της έχει γνωστοποιήσει μέσω της ιστοσελίδας της ότι ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί στη Ρώμη (18/2), αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο αναφορικά με τη ρεβάνς.

Η έδρα του Ολυμπιακού παραμένει ανάμεσα στις υποψήφιες (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία οι υπόλοιπες χώρες-φαβορί) για να φιλοξενήσει το ματς, όμως, το νέο καθολικό lockdown που θα ισχύσει από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου και οι εξελίξεις που φέρνει άφησαν ανοιχτές τις επαφές για την οριστική απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα