Αϊντχόφεν – Τβέντε 3-0: Ξέσπασμα και στο -4 από την κορυφή (vids)

Gazzetta team
Αϊντχόφεν – Τβέντε 3-0: Ξέσπασμα και στο -4 από την κορυφή (vids)

bet365

Η Αϊντχόφεν άφησε πίσω της την ήττα από την Φέγενορντ και, με τρία γκολ στην πρώτη ώρα παιχνιδιού, «καθάρισε» σχετικά εύκολα τη Τβέντε (3-0), επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη κόντρα με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League.

Η σφαλιάρα από την Φέγενορντ (3-1) ηχούσε ακόμα στα αυτιά της Αϊντχόφεν, η οποία στηρίχθηκε στο επιθετικό της ταλέντο για να επιστρέψει στις νίκες, «καθαρίζοντας» σχετικά εύκολα τη Τβέντε (3-0).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, «έχτισε» τη νίκη στο εξάλεπτο 30'-36', όταν και σημείωσε δύο γκολ με τους «συνήθεις ύποπτους» Ντόνιελ Μάλεν (30') και Έραν Ζάχαβι (36').

Ο Μάλεν, ο οποίος δείχνει να... φορτσάρει μετά από ένα διάστημα αποχής από τα γκολ, έκλεισε το σκορ με εξαιρετική προσπάθεια (53'), ύστερα από ασίστ του Μοχάμεντ Ιχαταρέν. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν ιδιαίτερη αντίσταση και, μάλιστα, τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λούκα Ίλιτς (75').

Με τη νίκη αυτή, η PSV «μείωσε» στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, ο κυριακάτικος (7/2) αγώνας του οποίου με την Ουτρέχτη αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας στην Ολλανδία.

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρόγκερ Σμιντ, χρησιμοποίησε τους: Μβογκό – Ντάμφρις (80' Μπάουμγκαρτλ), Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ – Μάουρο Ζούνιορ (75' Φαν Χίνκελ), Σανγκαρέ (80' Γκουτιέρες), Ροσάριο, Ιχαταρέν (75' Τόμας) - Ζάχαβι, Μάλεν (86' Βέρτεσεν).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα