Έμεν – Αϊντχόφεν 0-2: «Μίλησε» στο τέλος, αγωνία για τον Ντάμφρις!

Gazzetta team
Έμεν – Αϊντχόφεν 0-2: «Μίλησε» στο τέλος, αγωνία για τον Ντάμφρις!

bet365

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Αϊντχόφεν λύγισε εκτός έδρας την Έμεν (2-0), συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες και μείωσε στον έναν βαθμό την απόστασή της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, έστω και με ματς περισσότερο - Αγωνία για τον τραυματισμό του αρχηγού Ντένζελ Ντάμφρις στο γόνατο.

Τα... χρειάστηκε, αλλά στα τελευταία λεπτά η Αϊντχόφεν επέβαλε την ανωτερότητά της επί της Έμεν, σημείωσε την τρίτη διαδοχική της νίκη (2-0) και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, στο -1 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, έστω και με ματς περισσότερο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League ήταν ανώτερη από την ουραγό της Eredivisie, η οποία όμως άγγιξε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Γιάρι Βλακ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ ανέβασε ρυθμούς, αλλά χρειάστηκε να περιμένει το τελευταίο δεκάλεπτο για να σκοράρει, αρχικά με τυχερή σέντρα του Μάουρο Ζούνιορ που κατέληξε σε γκολ (81') και με κεφαλιά του Έραν Ζάχαβι, ύστερα από νέα σέντρα του Βραζιλιάνου (88').

Παρά τη νίκη και την καλή της πορεία εσχάτως, η PSV δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη νίκη, αφού στις καθυστερήσεις ο αρχηγός Ντένζελ Ντάμφρις τραυματίστηκε στο γόνατο και, από τις κραυγές του, πιθανότατα το χτύπημα είναι σοβαρό.

Ο Σμιντ χρησιμοποίησε τους: Εμβογκό – Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ (73' Μπάουμγκαρτλ) - Τόμας (77' Γκουτιέρες), Ροσάριο, Σανγκαρέ, Φέιν (77' Μάουρο Ζούνιορ) - Μάλεν (90' Πίρο), Ζάχαβι (90' Αντονίσε).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα