Ολυμπιακός: Το... έπος του «Emirates» στο top-10 στο «BT SPORTS»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το... έπος του «Emirates» στο top-10 στο «BT SPORTS»!

bet365

Η ιστοσελίδα «BT SPORTS» αναφέρθηκε στα κορυφαία γεγονότα του 2020 με την μεγαλύτερη προβολή για το 2020, όσον αφορά στα αθλητικά δρώμενα και σε αυτά βρέθηκε και η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ!
Η ιστοσελίδα «BT SPORTS» είχε το... έπος του Ολυμπιακού στην έδρα της Άρσεναλ στα κορυφαία αθλητικά δρώμενα για το 2020. Συγκεκριμένα το ματς αυτό «τοποθετήθηκε» στη θέση «7» και μεταξύ άλλων τονίζεται πως: «Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από το Europa από την ομάδα του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο νούμερο 7 της κατάταξης. Αποκλεισμός που ήρθε μετά από ένα εκτός έδρας γκολ στην παράταση, από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Μετά από 0-1 του πρώτου αγώνα, ο Παπέ Σισέ κατάφερε να σκοράρει οκτώ λεπτά μετά από την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου και η πρόκριση από τη φάση των «32», παίχτηκε στην παράταση. Στα επιπλέον λεπτά, φάνηκε πως ο Ομπαμεγιάνγκ θα έστελνε την Άρσεναλ στον επόμενο γύρο με ένα ψαλιδάκι όμως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε άλλη άποψη». Το κείμενο στέκεται και στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα