Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ποιος θα προκριθεί στους «16» του Europa League; (poll)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ποιος θα προκριθεί στους «16» του Europa League; (poll)

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League. Ποιος θα βγει νικητής; Ψηφίστε στο poll του gazzetta.gr.

Ο δρόμος της δεύτερης σερί πρόκρισης στους «16» του Europa League για τον Ολυμπιακό, περνάει από την PSV Αϊντχόφεν. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκουν μπροστά τους την πρωτοπόρο στον όμιλο του ΠΑΟΚ, σε μια κλήρωση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη, αλλά και σε καμία περίπτωση απαγορευτική για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Τόσο η γενική εικόνα της ομάδας του Ρότζερ Σμιντ στο γκρουπ, όσο και οι επιμέρους αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ αποτελούν έναν πρώτης τάξεως οδηγό για τον Πορτογάλο τεχνικό και τους Πειραιώτες, ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καταλληλότερα για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς του «Philips Stadion» μια εβδομάδα αργότερα (25/2).

Το ερώτημα, πλέον, είναι το εξής και περνάει από τη δική σας κρίση. Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση κόντρα στους Ολλανδούς; Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μετά τους δύο αγώνες σε περίπου δυόμιση μήνες από σήμερα; Καταθέστε την απάντησή σας στο παρακάτω poll του gazzetta.gr.

Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα