ΑΕΚ: Μέσα ο Λιβάι Γκαρσία για Μπράγκα

ΑΕΚ: Μέσα ο Λιβάι Γκαρσία για Μπράγκα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μέσα ο Λιβάι Γκαρσία για Μπράγκα

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία έπειτα από δύο μήνες επιστρέφει στην αποστολή της Ένωσης για τον αγώνα με την Μπράγκα. Ο Καρέρα πήρε 24 ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράγκα την Πέμπτη (19:55/CosmoteSport 3HD) για την 5η αγωνιστική του ομίλου στο Europa League. Η Ένωση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζόρια την περασμένη εβδομάδα έχει δει τις ελπίδες πρόκρισης να έχουν λιγοστέψει, ωστόσο ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως οι κιτρινόμαυροι πάντα παίζουν για τη νίκη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχουν, ενώ ο Αντρέ Σιμόες από την πλευρά του τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δώσουν μια απάντηση άμεσα τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τον κόσμο της ομάδας.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Μπράγκα με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα, με τον Καρέρα να παίρνει για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες στην αποστολή τον Λιβάι Γκαρσία (όπως αναμενόταν καθώς είχε μείνει εκτός από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη μιας και ο Καρέρα δεν ήθελε να πάρει το παραμικρό ρίσκο). Ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είναι πλέον έτοιμος, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται στο ματς της Πέμπτης να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής ώστε να αρχίζει να παίρνει ρυθμό ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Οι απουσίες για τον Καρέρα είναι γνωστές, με τους Τσιγκρίνσκι και Λόπες να μην υπολογίζονται λόγω τραυματισμού και αμφότερους να ακολουθούν θεραπεία (ο Ουκρανός στόπερ πραγματοποίησε και ατομικό), ενώ εκτός είναι και ο Σάκχοφ, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Ζόρια. Φυσικά στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Καρέρα πήρε στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα