Ομόνοια-ΠΑΟΚ: Λατρεία για ΠΑΟΚ και Γκαρσία στη Λάρνακα! (vids & pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ομόνοια-ΠΑΟΚ: Λατρεία για ΠΑΟΚ και Γκαρσία στη Λάρνακα! (vids & pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης (3/12) στο «ΓΣΠ» και οι οπαδοί του στη Μεγαλόνησο ήταν εκεί και επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Κύπρο μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, λόγω των περιορισμών που ισχύουν για τον Covid-19, στον αγώνα με την Ομόνοια, ωστόσο ήταν εντυπωσιακή η κινητοποίησή τους κατά την άφιξη της αποστολής του «Δικεφάλου» στη Μεγαλόνησο.

Οι Κύπριοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη τους επιφυλάσσοντας μια θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, ενώ αναμένεται οι ίδιες εικόνες να επαναληφθούν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα, την Πέμπτη (3/12) πριν αναχωρήσει για το «ΓΣΠ», σε μια προσπάθεια να «ντοπάρουν» ψυχολογικά, τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της σημαντικής αναμέτρηση με την Ομόνοια.

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ... ΚΥΠΡΟΣ 2-12-20 Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε από ΣΦ ΠΑΟΚ Λάρνακας - PAOK FANS Larnaca στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ και στις 19:00 οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα προπονηθούν για πρώτη και τελευταία φορά επί Κυπριακού εδάφους.

Δείτε τα video από το «goal.philenews.com», με πλάνα από την υποδοχή των Κύπριων ΠΑΟΚτσήδων στην αποστολή της ομάδας:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα