Τσιγκρίνσκι: «Η Ζόρια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας» (vid)

Τσιγκρίνσκι: «Η Ζόρια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας» (vid)

Gazzetta team
Τσιγκρίνσκι: «Η Ζόρια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας» (vid)

bet365

Ο Ουκρανικός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε πως στην Ενωση δεν θα... πετάξουν λευκή πετσέτα στον Ομιλο του Europa League

Στο ότι η Ζόρια εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ΑΕΚ στάθηκε ο Τσιγκρίνσκι μετά την αποψινή (26/1 11) ήττα της Ενωσης. Παράλληλα ο Ουκρανός αμυντικός τόνισε στην Cosmote TV πως στην Ενωση δεν θα πετάξουν «λευκή πετσέτα».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την βαριά ήττα και τι δεν πήγε καλά;
«Σε γενικές γραμμές μέχρι και την αποβολή είχαμε τον έλεγχο. Κατά τη γνώμη μου μέχρι εκείνο το σημείο δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Όταν ήρθε η κόκκινη αλλάξαμε πράγματα, δώσαμε χώρους, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκόραρε».

Αν η επιθυμία της ΑΕΚ να σκοράρει και με 10 παίκτες έφερε αυτό το αποτέλεσμα; «Αν κάποιος δει το τελικό σκορ, ναι θα πει ότι ήταν λάθος αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Αλλά δε νιώθω ότι χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ακόμη και όταν ήταν 0-1 και εμείς με 10 παίκτες πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν καταλάβαμε σε όλο το παιχνίδι ότι η Ζόρια ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας».

Αν ήταν μία κακή παρένθεση το αποψινό που κλείνει ή πισωγύρισμα; «Εχουμε ακόμη ελπίδες για την πρόκριση. Κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να παρατήσει. Εχουμε δυο ματς. Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα