ΑΕΚ: Οι 23 του Καρέρα για Ζόρια, έμεινε εκτός ο Γκαρσία

ΑΕΚ: Οι 23 του Καρέρα για Ζόρια, έμεινε εκτός ο Γκαρσία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι 23 του Καρέρα για Ζόρια, έμεινε εκτός ο Γκαρσία

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή με 23 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια. Δεν μπήκε σε αυτήν ο Λιβάι Γκαρσία καθώς δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Η Ένωση ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League. Οι κιτρινόμαυροι, όπως τόνισε και ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου, καλούνται να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να μπουν με μαχητικότητα και με νοοτροπία νικητή όπως σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουν το τρίποντο και να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο.

Ο Λιβάι Γκαρσία, όπως ανέφερε και ο Καρέρα, δεν είναι ακόμα έτοιμος για να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο και έτσι προτιμήθηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Καρέρα με το τιμ του, όπως είναι γνωστό, δεν θέλουν να ρισκάρουν καθόλου με τον 23χρονο εξτρέμ, του οποίου πάντως οι μετρήσεις είναι ήδη πολύ καλές και απλά δουλεύεται συνεχώς σε φυσική κατάσταση και θα πάρει χρόνο συμμετοχής σύντομα όταν και θα είναι 100% έτοιμος. Επίσης εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μάνταλος, ο τραυματίας Λόπες που συνέχισε και σήμερα θεραπεία και οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Καρέρα πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα