Σκρίπνικ: «Πρόκληση για μας ο αγώνας με την ΑΕΚ, δεν θέλουμε να είμαστε θεατές»

Σκρίπνικ: «Πρόκληση για μας ο αγώνας με την ΑΕΚ, δεν θέλουμε να είμαστε θεατές»

Gazzetta team
Σκρίπνικ: «Πρόκληση για μας ο αγώνας με την ΑΕΚ, δεν θέλουμε να είμαστε θεατές»

bet365

Ο τεχνικός της Ζόρια στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν σοβαρά την αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε Βίκτορ Σκρίπνικ στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά υποστήριξε: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, είναι ευκαιρία να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να παίξουμε ποιοτικά. Δυστυχώς μετά την ήττα στην έδρα μας δεν έχουμε μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι πρόκληση και οι παίκτες μας θέλουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τη νίκη. Δεν παίζουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη, οπότε κάθε φορά είναι και μια ευκαιρία για τους νέους μας παίκτες να δείξουν την αξία τους και να προσπαθήσουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

Για το γεγονός ότι έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ και για την προσέγγιση που θα έχει στο αυριανό ματς: «Πέρασαν τρεις βδομάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε να μελετήσουμε τα δικά μας λάθη και τον αντίπαλο. Γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο αλλά και αυτός μας ξέρει καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας δείχνοντας τα δυνατά μας σημεία. Είναι και μια πρόκληση για τους παίκτες μας».

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τη Ζόρια και πέρα από το αποτέλεσμα τι άλλο θέλει να δει από τους παίκτες του: «Δεν θέλουμε να είμαστε θεατές. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Δεν παίζουμε κάθε χρονιά στο Europa League. Θα είναι κομβικό παιχνίδι και για μας για να κερδίσουμε κάποιους βαθμούς και επίσης θα μας δώσει σιγουριά ένα αποτέλεσμα και για το ουκρανικό πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει: «Κάθε φορά που δίνουμε τα τεστ, ανησυχούμε. Θέλω να σας πω ότι αφορά την Κ21. Εμείς ευτυχώς είμαστε υγιείς και αυτοί που δεν ήρθαν είναι λόγω τραυματισμών και ελπίζουμε να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το που εντόπισε ότι υπήρχε μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι και τι έχει κάνει για να το αλλάξει: «Είναι η καθημερινότητα των παικτών, να κάνουμε την ανάλυση και του δικού μας παιχνιδιού και του αντιπάλου και τι πρέπει να διορθώσουμε. Είναι σαν εξέταση για μας. Κάναμε λάθη, δεν παίξαμε το δικό μας ποδόσφαιρο και η αυριανή μέρα θα δείξει».

Από την πλευρά των παικτών της Ζόρια μίλησε ο Άρτεμ Χρόμοφ:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ματς στην Ουκρανία η ΑΕΚ έδειξε τις αδυναμίες μας. Δουλέψαμε στα λάθη μας τα οποία ελπίζουμε να μην επαναλάβουμε. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός, αλλά θα προσπαθήσουμε να χαρούμε το αυριανό παιχνίδι και να φύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο».

Για το αν ψυχολογικά η ομάδα είναι επηρεασμένη από το γεγονός ότι δεν κερδίζει τελευταία: «Ναι αυτό πονάει, φυσικά. Δεν ξεκινήσαμε καλά και στο Europa League, αλλά εμείς μαθαίνουμε. Δουλεύουμε στα λάθη μας, τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Το κλίμα είναι καλό και ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το πως καλούνται οι παίκτες να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που τους είχε νικήσει με 4-1: «Πέρασαν τρεις εβδομάδες. Θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν παίξαμε πλήρεις, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικό και ελπίζω να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA LEAGUE NEWS FEED