PSV-ΠΑΟΚ: Ξέρει τον τρόπο να μη χάνει στο Europa League

PSV-ΠΑΟΚ: Ξέρει τον τρόπο να μη χάνει στο Europa League

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι στην Ολλανδία, εκεί όπου θέλει να βάλει βαθμούς ή βαθμό στις αποσκευές του επιστρέφοντας από την αναμέτρηση κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν.

Ο αγώνας της Πέμπτης (26/11 - 22:00) στο PSV Stadium για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League είναι κρίσιμος και το αποτέλεσμα του καθοριστικό για το μέλλον του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές βρίσκονται στη 2η θέση με 5 βαθμούς, παραμένοντας αήττητοι κάτι που θέλουν να κάνουν και στη δεύτερη παρτίδα τους κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν.

Στην προαναγγελία της αναμέτρησης η UEFA στέκεται σ’ ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο που συνοδεύει τους αγώνες του «Δικεφάλου» στο Europa League. Πιο συγκεκριμένα με το 0-0, που απέσπασε στην προηγούμενη έξοδο του από την Τούμπα, απέναντι στη Γρανάδα έγινε η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες χωρίς γκολ, ξεπερνώντας όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό τα τελευταία χρόνια από τη φάση των ομίλων και μέχρι τον τελικό.

Σύμφωνα με την αναφορά της UEFA, ο ΠΑΟΚ με 8 «λευκές ισοπαλίες» βρίσκεται μπροστά και από τη Λίβερπουλ, η οποία έχει να επιδείξει 7 αντίστοιχες ισοπαλίες, ενώ συνολικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει 19 ισοπαλίες στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την Ντιναμό Κιέβου να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 23 ισοπαλίες.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα