Λιβάια: «Ωριμάζουμε ως σύνολο, δεν με επηρεάζει το θέμα του συμβολαίου μου» (vid)

Λιβάια: «Ωριμάζουμε ως σύνολο, δεν με επηρεάζει το θέμα του συμβολαίου μου» (vid)

Gazzetta team
Λιβάια: «Ωριμάζουμε ως σύνολο, δεν με επηρεάζει το θέμα του συμβολαίου μου» (vid)

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια τόνισε πως η ΑΕΚ βελτιώνεται και πως πρέπει να αντιμετωπίσει και το επόμενο ευρωπαϊκό ματς σαν τελικό, ενώ πρόσθεσε πως δεν επηρεάζεται από το θέμα του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάια στην Cosmote TV μετά τη νίκη με 4-1 επί της Ζόρια:

Για το πως αισθάνονται μετά από μια σημαντική νίκη με 1-4: «Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε. Ήταν ένας τελικός για μας μετά τις δύο ήττες. Στο πρώτο ματς με την Μπράγκα δεν ήμασταν καλοί. Με τη Λέστερ ήμασταν καλύτεροι. Σήμερα μας βγήκε το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε ένα σημαντικό ματς που έρχεται με τον Άρη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό».

Για το πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια του ομίλου: «Ήταν το τρίτο ματς, έχουν απομείνει άλλα τρία. Τώρα έχουμε τη Ζόρια στην έδρα μας. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό ως τελικό. Παίρνοντας μια δεύτερη νίκη πρέπει να δώσουμε έπειτα τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν αισθάνεται ότι φεύγει η... κακοδαιμονία από πάνω του μετά τα δύο γκολ που έβαλε έπειτα από καιρό: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές η μπάλα μπαίνει, κάποιες όχι. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση μας, ωριμάζουμε και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα γιατί έχουμε ποιότητα ως ομάδα».

Για το αν το θέμα του συμβολαίου του τον έχει επηρεάσει για τις εμφανίσεις του ή για την περίεργη προετοιμασία που έγινε φέτος λόγω κορονοϊού: «Δεν θεωρώ πως είναι το θέμα του συμβολαίου. Ολες οι ομάδες πρέπει να τα κάνουν γρήγορα. Δεν είχαμε χρόνο για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Όλη αυτή η περίοδος με τον κορονοϊό μας έχει επηρεάσει όλους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα