ΑΕΚ: Επιστρέφει Αθήνα αμέσως μετά το ματς με τη Ζόρια η αποστολή

ΑΕΚ: Επιστρέφει Αθήνα αμέσως μετά το ματς με τη Ζόρια η αποστολή

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιστρέφει Αθήνα αμέσως μετά το ματς με τη Ζόρια η αποστολή

bet365

Στην ΑΕΚ, ενόψει και του κυριακάτικου ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, άλλαξαν το πρόγραμμα της επιστροφής της αποστολής από την Ουκρανία, γυρίζοντας Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη θα διεξαχθεί τελικά κανονικά στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή (8/11), με την Ένωση να ήταν φυσικά έτοιμη σε οποιοδήποτε σενάριο.

Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι είχαν φροντίσει να αλλάξουν και το πρόγραμμα της επιστροφής της αποστολής από την Ουκρανία. Αρχικά αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11). Ωστόσο, άλλαξε και η αποστολή θα πετάξει για Αθήνα αμέσως μετά το αποψινό παιχνίδι με τη Ζόρια.

Τα ξημερώματα, με την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, όλοι θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης Covid 19, παίρνοντας και τα αυτοκίνητά τους από τα Σπάτα. Το απόγευμα της Παρασκευής, με τα αποτελέσματα να έχουν γίνει γνωστά, θα λάβει χώρα η προπόνηση στα Σπάτα, όπως και το Σάββατο, όπου θα γίνουν νέα τεστ όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Η ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα