ΠΑΟΚ: Νίκη για να γίνει φαβορί για την πρόκριση

Κώστας Τόπας
ΠΑΟΚ: Νίκη για να γίνει φαβορί για την πρόκριση

bet365

Την πρώτη του νίκη στον όμιλο αναζητά απόψε ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος την Αϊντχόφεν στην Τούμπα στις 19:55 (Cosmote Sport 3 HD), για την 3η αγωνιστική του Europa League.
ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. |21+

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Ισπανία κόντρα στην Γρανάδα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει το ντεμπούτο του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο για το Europa League και μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε δουλειά στην τακτική πριν το παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης της αναμέτρησης, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οσον αφορά την διάταξη για το ματς με την Αϊντχόφεν, ο Ουρουγουανός τεχνικός ενδέχεται να παρατάξει την ομάδα σε 4-3-3, με τους Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Βαρέλα και Ροντρίγκο στην τετράδα της άμυνας τους Ντούγκλας, Ελ Καντουρί και Σβαμπ στον άξονα και στην επιθετική τριάδα προβάδισμα έχουν οι Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και Τσόλακ.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα ξεκινήσουν με τους Εμβογκό, Τόμας, Τεζέ, Μποσαλί, Μαξ, Γκέτσε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιχαταρέν, Ζάχαβι και Μάλεν.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε πως κάθε παιχνίδι είναι τελικός και τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη. Σε περίπτωση νίκης, ο Δικέφαλος του Βορρά απέναντι στους Ολλανδούς, θα έχει την… τύχη στα πόδια του και θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα