Ξεκίνησε το ταξίδι της ΑΕΚ για την Ουκρανία (pics)

Ξεκίνησε το ταξίδι της ΑΕΚ για την Ουκρανία (pics)

Κώστας Τόπας
Ξεκίνησε το ταξίδι της ΑΕΚ για την Ουκρανία (pics)

bet365

Το πρωί της Τετάρτης (04/11) η αποστολή της ΑΕΚ πέταξε για Ουκρανία εκεί όπου θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο Europa League, κόντρα στην Ζόρια (05/11, 22:00 - Cosmote Sport2HD)

Χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα καθώς εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό, η ΑΕΚ ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ουκρανία.

Οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα κι από εκεί κατευθύνθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» για να πάρουν την πτήση τσάρτερ με προορισμό το αεροδρόμιο της Ζαπορίζια.

Υπενθυμίζεται, πως στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Τζιανλούκα Κολονέλο, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της Ένωσης στον αυριανό (05/11) αγώνα και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Την Πέμπτη (05/11) στις 22:00, Ζόρια και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και την Παρασκευή (06/11) στις 12:00 η αποστολή της Ενωσης, θα αναχωρήσει από την Ουκρανία για την επιστροφή της, στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή για το εν λόγω παιχνίδι, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χρήστος Αλμπάνης ενώ εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και Παουλίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα